Handelsbetingelser

Her kan du lese om:

– BESTILLING
– BETALING
– LEVERING OG FRAKT
– ANGRERETT
– REKLAMASJONSRETT
– PERSONDATAPOLITIKK

BESTILLING
Telefonrammen kan bestilles på vår nettside og i vår nettbutikk www.telefonrammen.dk. Alle priser på nettsiden er ekskl. mva. og frakt.

BETALING
Kjøp på www.telefonrammen.dk betales med:

  • faktura (som sendes via e-post eller EHF) og bankoverførsel
  • kredittkort via Stripe eller Paypal

Ved kjøp på e-mail faktura og EHF sendes faktura omtrentlig samtidig med avsendelse av varen.
Ved fakturabetaling er data ikke-kryptert.

Kredittkortdata er krypterte (SSL), og det er således kun betalings-gateway Stripe eller PayPal, som kan lese opplysningene. Verken Telefonrammen Aps eller andre har mulighet for å lese dataene.

Ved betaling med kredittkort på siden, trekkes beløpet for varen. Det kan ikke trekkes et større beløp enn det du/skolen har godkjent ved kjøpet.

LEVERING OG FRAKT
Telefonrammen kjøpes i pakker på enten 1 eller 10 stk. Pris på frakt og levering vises ved handlekurv. Ordren blir levert av PostNord eller deres samarbeidspartnere. Den viste fraktpris er inkl. fortollningsgebyr på 153 NOK.

Telefonrammen er alltid på lager, med mindre dette ekstraordinært er angitt på hjemmesiden. Alle ordre blir avsendt innen 1-3 virkedager.

ANGRERETT

Vi gjør oppmerksom på følgende utdrag fra angrerettloven: Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. Angrerettloven § 5, punkt a).
Angreretten er på 14 dager fra varen(e) er mottatt (jf. angrerettloven § 21). Det betyr at du innen 14 dager etter mottak av varen(e) må gi oss melding om at du angrer kjøpet. Det kan du gjøre på e-post.

Deretter har du ytterligere 14 dager på å sende varen(e) i retur.
Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. angrerettloven § 8, første ledd bokstav i). Ved retur vil pengene bli refundert innen 14 dager etter mottatt vare.
Kjøper har ansvaret for at varen er pakket forsvarlig og bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Bemerk også at vi ikke mottar pakker sendt med oppkrav.

Tilbakebetaling skjer som utgangspunkt med samme betalingsmiddel, som du/skolen benyttet ved den opprinnelige transaksjon. Vi kan tilbakeholde tilbakebetalingen inntil vi har mottatt returvaren, med mindre du/skolen har fremlagt dokumentasjon om å ha returnert den.
Returnering skal skje til:
Telefonrammen Aps
Vindingevej 36, 1-1
4000 Roskilde

REKLAMASJONSRETT
Kunder på www.telefonrammen.dk har i henhold til kjøpsloven 2 års reklamasjonsrett, omfattende fabrikasjons- og materialefeil, som konstateres ved normal anvendelse.

Dette betinger at mangelen ikke er oppstått som følge av feilaktig bruk av produktet eller annen skadeforvoldende adferd. Det skal reklameres innen rimelig tid etter at du/skolen har oppdaget mangelen ved varen. Hvis det reklameres innen to måneder, vil reklamasjonen alltid være rettidig.
Reklamasjonen rettes til os på e-post.

PERSONDATAPOLITIKK
Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Den såkalte «cookie paragrafen» sier følgende:
§ 2-7b Bruk av informasjonskapsler/ cookies
Lagring av opplysninger i brukers kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette.
«Cookies» eller «informasjonskapsler» er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag. En cookie er en liten tekstfil som legges i din nettlesers internminne, og den gjør at vi kan holde styr på hva du legger i handlekurven din, samt gir oss statistikk som vi bruker til å gjøre nettsidene våre bedre for brukerne våre.
De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer cookies.
Som de fleste andre nettsteder samler vi inn informasjon automatisk og lagrer den i loggfiler på våre servere. Dette er informasjon som f.eks. IP-adresser, hvilken type nettleser man bruker på våre sider, bredbåndsleverandører (ISP), operativsystemer, dato og tid for besøk, samt en del data om navigasjon.
Informasjonen vi samler inn bruker vi til å analysere trender, slik at vi kan gjøre nettsidene våre bedre. Informasjonen vil kun benyttes internt og vil ikke videreføres til noen tredjepart. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Cookies på våre sider:
Noen cookies lagres kun på datautstyret ditt så lenge du har nettleseren åpen. Dette er en cookie som slettes når du går ut av våre sider eller når du lukker nettleseren (session cookies).

Andre cookies lagres på datautstyret ditt over lengre tid (permanent cookies). Denne type cookies gjør at vår server kan gjenkjenne din PC neste gang du/skolen logger inn på vår hjemmeside.

Dine personlige opplysninger: For at du/skolen kan inngå en avtale med oss via nettsiden, skal du/skolen registreres med følgende opplysninger: bestillerens navn, skole- eller firmanavn, adresse, telefonnummer og e- postadresse.

Vi oppbevarer eller transmitterer ikke kundeopplysninger kryptert. Som registrert hos Telefonrammen har du/skolen alltid mulighet til å gjøre innsigelse mot registreringen. Du/skolen har også rett til innsikt i hvilke opplysninger som er registrert om deg.

Vi foretar kun registreringen av opplysninger med det formål å kunne levere varen. Kundeopplysningerne oppbevares i 5 år og blir deretter slettet. Kun innehavere og revisor hos Telefonrammen Aps har adgang til de opplysningene som registreres. Opplysningene videregis eller selges på ingen måte til tredjepart.

Kontakt oss gjerne på e-post dersom du har spørsmål om våre kjøpsbetingelser.

UTVIDET INFORMASJON VED 25 MAI 2018

Etter innføringen av GDPR utvidet vilkår og betingelser.

Behandling av personopplysninger – oppfyllelse av kontrakten

I forbindelse med registreringen med Telefonrammen ApS har du oppgitt personlige opplysninger som navn, e-postadresse og virksomhet eller hjemmeadresse. Disse personopplysninger vi behandler relatert til ordre, fakturering, dokumentasjon for skatt og markedsføring som det er nødvendig for oss å oppfylle vår del av avtalen.

Behandlingen av personopplysninger – samtykke

Hvis du fullfører en bestilling, behandler vi din e-postadresse og informasjon till det er ikke lenger relevant. Du kan alltid trekke tilbake ditt samtykke. Du kan gjøre dette ved å kontakte oss på mail@telefonrammen.dk. Men vi kan ikke slette dataene som er pålagt ved lov å holde under skattelovgivningen.

Datasikkerhet

Vi vil alltid behandle dine personlige data trygt og konfidensielt i samsvar med gjeldende lover, inkludert datasikkerhed regulering og lovgivning. Din informasjon vil kun bli brukt til det formålet de ble samlet inn og vil bli slettet når dette formålet er oppfylt eller ikke lenger relevant.

Vi bruker tredjeparter til å behandle informasjon (WordPress, E-conomic, MailChimp) og for statistik og markedsføring (Google). Vi har lagt inn databehandleravtaler med disse, som er vår garanti for at de er i samsvar med gjeldende regelverk om vern av dine personlige data.

Informasjon, innsigelse, modifikasjon og sletting

Du kan alltid kontakte oss for å finne ut hvilke av dine personlige data lagret hos oss. Dette kan gjøres ved å kontakte mail@telefonrammen.dk. Hvis det er feil i vår informasjon, kan du alltid be om å få dem rettet. Ønsker du å endre i denne informasjon, er du også velkommen til å skrive til oss på ovennevnte e-postadresse. Hvis du ikke lenger oss å behandle dine personlige data, eller at vi bør begrense behandlingen av dine personopplysninger, kan du også sende oss en forespørsel til ovennevnte e-postadresse.

Hvis du ønsker å klage om Telefonrammen ApS behandling av dine personlige data, kan dette skje till Datatilsynet, på adressen Borgergade 28, 1300 København, Danmark, telefon +45 33 19 32 00 eller e-post: dt@datatilsynet.dk.